Transport utilaje și echipamente în București și Ilfov

Transport utilaje și echipamente în București și Ilfov

Pe lângă tractări auto și asistență rutieră mai oferim și servicii de transport utilaje de construcții sau agricole și instalații sau echipamente industriale acolo unde clienții noștri au nevoie de ele, iar prețurile sunt corecte. Suntem disponibili la solicitările clienților noștri non-stop, 24 de ore pe zi, 7 zile pe săptămână, indiferent de condiții sau vremea de afară.

Transport utilaje agricole

Transport utilaje agricole

Prestăm în deplină siguranță servicii de tractări (transport) cu trailer utilaje agricole:

 • tractoare agricole;
 • combine;
 • semănători;
 • pluguri, grape;
 • cultivatoare, discuri, cositoare;
 • mașini de erbicidat etc.

Tractări utilaje de construcții

Oferim firmelor de construcții servicii de tractări utilaje pentru relocarea șantierelor acolo unde este nevoie (inclusiv transportul containerelor folosite pentru birouri, confecțiii și structurilor metalice sau materialelor de construcții necesare efectuării lucrărilor):

 • transport excavatoare, miniexcavatoare;
 • buldozere, buldoexcavatoare etc.;
 • diverse tipuri de încărcătoare;
 • compactoare, plăci vibratoare;
 • tractări utilaje pentru drumuri etc.

Putem transporta toate utilajele, materialele și echipamentele necesării relocării șantierelor de construcții.

Tractări utilaje construcții
Transport echipamente, instalații și utilaje industriale

Transport echipamente și utilaj industrial

Putem să transportăm, de asemenea, echipamentele, instalațiile și utilajele folosite în diverse industrii, de la industria petrolieră, chimică, alimentară etc.

Suntem disponibili non-stop la dispoziția clienților noștri. Contactați-ne și vom fi gata pentru a vă satisface solicitările.

De asemenea, atunci când doriți să mutați anumite elemente de construcții metalice folosite în diverse activități puteți contacta la orice oră dispeceratul nostru.

Informații utile despre serviciile de transport utilaje și echipamente

Pe parcursul încărcării-descărcării utilajele, instalațiile și echipamentele dumneavoastră sunt în siguranță.

Chiar dacă zona noastră principală de activitate este București și județul Ilfov, suntem alături de clienții noștri acolo unde aceștia au nevoie de noi, putându-ne deplasa în toată România sau, dacă este necesar, în țările din Uniunea Europeană.

Prețul transportului se stabilește în funcție de distanță (numărul de km), tipul utilajului sau echipamentelor, greutatea lui, ruta pe care se transportă etc.

Stabilim împreună cu clientul ruta optimă, astfel încât mutarea bunurilor acestora să se facă la prețul cel mai bun și în siguranță.

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce servicii în afară de tractări auto mai prestați?

Pe lângă activitatea de tractare a autovehiculelor, oferta noastră mai conține serviciile de transport utilaje de construcții sau agricole, precum și echipamente sau instalații industriale.

Care este programul dumneavoastră de lucru?

Suntem disponibili non-stop la solicitările clienților noștri.

În ce zonă din țară vă desfășurați în principal activitatea?

În general prestăm servicii de tractare auto, asistență rutieră și transport utilaje și echipamente în București și Ilfov, dar putem să ne deplasăm la solicitarea clienților în toată România sau țările din UE.