Asistență rutieră în București și Ilfov

Asistență rutieră în București și județul Ilfov

Pe lângă tractări auto și transport utilaje, instalații și echipamente agricole, de construcții și industriale prestăm și servicii de asistență rutieră și depanări (mici reparații la fața locului) atunci când condițiile concrete permit acest lucru.

Chiar dacă zona noastră principală de activitate este București și județul Ilfov, suntem alături de clienții noștri acolo unde aceștia au nevoie de noi, putându-ne deplasa în toată România sau, dacă este necesar, în țările din Uniunea Europeană.

Principalele servicii de depanare și mici reparații pe care le oferim

Bateria nu are curent, mașina nu pornește

Dacă bateria mașinii dumneavoastră nu mai are curent, iar mașina nu pornește, puteți apela cu încredere la serviciile noastre.

Schimbare / vulcanizare roată

Un alt serviciu de depanare la fața locului pentru care puteți apela la noi este acela de schimbare (înlocuire) a roții sau vulcanizare anvelope auto.

Alimentare greșită/lipsă combustibil

Ați alimentat cu combustibil greșit sau ați rămas fără combustibil? Vă sărim și în acest caz în ajutor pentru a vă putea continua călătoria.

Uși blocate

Uși blocate? Se întâmplă mai frecvent decât credeți și este bine să știți că vă poate veni cineva priceput în ajutor în cel mai scurt timp. Apelați la noi când aveți nevoie

Asistență rutieră București și Ilfov

Asistență rutieră non-stop

De multe ori problemele nu sunt atât de grave și vă puteți continua călătoria în siguranță. O pană de curent, de cauciuc, probleme cu bujiile etc. pot fi rezolvate rapid de către angajații noștri și nu este cazul să vă stricați ziua pentru atâta lucru.

Dispeceratul nostru este disponibil non-stop și ne vom deplasa acolo unde aveți nevoie de noi în cel mai scurt timp.

Încercăm să reducem cât mai mult posibil timpul necesar pentru a ajunge la dumneavoastră, pentru a micșora disconfortul creat de problemele cu mașina (nimeni nu-și dorește să aștepte ore în șir pe marginea unei șosele, uneori noaptea sau în condiții climaterice vitrege un ajutor care nu mai vine cu orele).

Întrebări frecvente (FAQ)

Ce servicii în afară de tractări auto mai prestați?

Pe lângă activitatea de tractare a autovehiculelor, oferta noastră mai conține serviciile de transport utilaje de construcții sau agricole, precum și echipamente sau instalații industriale.

Care este programul dumneavoastră de lucru?

Suntem disponibili non-stop la solicitările clienților noștri.

În ce zonă din țară vă desfășurați în principal activitatea?

În general prestăm servicii de tractare auto, asistență rutieră și transport utilaje și echipamente în București și Ilfov, dar putem să ne deplasăm la solicitarea clienților în toată România sau țările din UE.